Duurt het laden te lang? Sluit het laadscherm
Website wordt geladen...
  • Project Management
    De complexiteit minimaliseren
  • Consulting
    De geknipte persoon op het gepaste project
  • Global Engineering Expertise binnen diverse disciplines

Welkom

PMC Global Engineering is een onafhankelijk, multidisciplinair engineeringskantoor met activiteiten in de sectoren energie, gas, chemie, petrochemie. automotive en metallurgie.

Elke dag maken onze consultants het verschil bij klanten door het beheerst en succesvol voltooien van onderhoud, turnarounds en nieuwbouwprojecten.

Op die manier heeft PMC Global Engineering inmiddels een relatie opgebouwd met vooraanstaande bedrijven en hebben wij ons ontwikkeld als een belangrijke partner in de uitvoering van hun projecten.

Of u nu interne of externe technische ondersteuning zoekt voor de lange termijn of voor de duur van een bepaald project: PMC zorgt voor een passende invulling van individuele specialisten tot volledige projectteams.

Disciplines

PMC Global Engineering bestaat uit een team van ervaren en gedreven experten die altijd ter beschikking staan om aan al uw technische noden te voldoen. Het team is gespecialiseerd in onderhoud, turnarounds en nieuwbouwprojecten en onderscheidt zich in volgende uiteenlopende disciplines.

Sectoren

automotive logo

Automotive

petrochemie logo

(Petro)chemie

energie logo

Energie

metallurgie logo

Metallurgie

farmacie logo

Farmacie

voeding logo

Voeding

bio-energy

Biotechnologie

Nieuws

Op zoek naar technische experts voor uw project?