Nieuws

PMC Global Engineering > News > Nieuws > Nieuwe website

Nieuwe website

Gepubliceerd door: CodePerfect
Categorie: Nieuws

Warm welkom op onze nieuwe website!

Als vooraanstaand engineeringskantoor is een moderne, duidelijke en snelle website vandaag de dag cruciaal om een goede service te kunnen leveren aan onze klanten, werknemers en toekomstige werknemers.

Mooi, eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Een van de grote doelstellingen bij het ontwerp van onze website was dat deze ons motto “Complexiteit minimaliseren” volledig reflecteert. Grote foto’s en veel ruimte zorgen ervoor dat deze doelstelling werd bereikt.

Gemaakt voor tablet en smartphone

Surf je vaak via een tablet of smartphone naar onze website? Dan ga je een verschil merken! De pagina’s passen zich nu ook automatisch aan aan je scherm, terwijl alles vlot leesbaar blijft. Geen gepruts meer op kleine schermen, oef!

Geschreven door: CodePerfect