Over ons

Historiek

PMC is opgericht in 2018.

Ervaringen hebben ons geleerd dat in het voorbereiden van Shutdowns en Turnarounds een grote verbeter-slag mogelijk was. Vanuit deze achtergrond is onze filosofische kreet ontstaan: “Nadenken is goed, maar voordenken is beter” en wij houden deze filosofie in stand.

Tijdens de opstart van PMC was het duidelijk dat de verbeteringen in voorbereiding en de gebruikte methodieken in alle andere disciplines konden worden gerealiseerd. Met alle disciplines binnen PMC aanwezig blijkt dat juist de onderlinge samenwerking en communicatie tussen de disciplines deze verbetering zich versterkt en nog meer doorzet.

PMC is van mening dat de jeugd de toekomst heeft, mits deze in de juiste omgeving ervaring kan opdoen. Daarom combineert PMC jonge en ervaren medewerkers. Hierdoor kan PMC het intern opleiden van mensen monitoren en sturen. Voor de klant is dit merkbaar doordat PMC de juiste personen en combinaties hiervan bij de klant kan aanbieden.

Met ervaringen in de energie, chemie, petrochemie, voeding en farmacie zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met bekwame medewerkers met ervaringen in een breed scala van projecten en opdrachtgevers. Zij zetten zich dagelijks in voor de projecten bij onze klanten in binnen- en buitenland.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten zich geholpen voelen en het project een succesvol resultaat heeft opgeleverd.

Onze missie

Als full service project management, consultancy en engineering bureau leveren we flexibele en kwalitatief hoogwaardige diensten op vlak van onderhoud turnarounds en nieuwbouwprojecten. Om zo met de beste mensen uit de industrie onze klanten te ontzorgen en de complexiteit te minimaliseren.

Onze visie

De meest efficiënte en innovatieve wereldwijde partner zijn voor turnaround-, shutdown-, project- en engineeringoplossingen.

Onze kernwaarden

Veiligheid

Nadenken is goed, voordenken is beter. Veiligheid voorop in alles wat we doen. Een integraal onderdeel van onze processen en diensten.

Eigenaarschap

Verantwoordelijkheid nemen om de afspraken met onze klanten na te komen, eigenaarschap nemen om betrouwbare succesvolle projectresultaten te bereiken. Proactief en met toegevoegde waarde.

Onafhankelijkheid

Handelen vanuit de belangen van onze klanten.

Integriteit

Ethisch en oprecht handelen. Betrouwbaar door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen.

Openheid, Eerlijkheid & Transparantie

Eerlijk en helder communiceren, realistisch en geen verrassingen.

Onze troeven

  • Uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers
  • Stabiliteit en continuïteit voor uw projecten/tijdelijke opdrachten
  • Onze medewerkers hebben geen invloed op uw headcount
  • Administratie vereenvoudigen door maandelijkse facturatie van prestaties
  • Investering in onze medewerkers door interne en externe opleidingen
  • Expertise m.b.t. constructie, onderhoud engineering en HSEQ
  • VCA* gecertificeerd en medewerkers in bezit van een VCA-VOL
  • Langetermijnrelaties bouwen en behouden met klanten en medewerkers

Op zoek naar technische experts voor uw project?