Samenwerkingsvormen

PMC Global Engineering > Samenwerkingsvormen

Samenwerken met PMC?

Bent u op zoek naar technische specialisten voor uw volgende project? Dan zijn wij u graag van dienst! Van projectplanning tot het leveren van individuele technische experten en projectteams, PMC biedt de juiste oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, turnarounds en nieuwbouwprojecten binnen de verschillende industriële sectoren. Ongeacht de omvang of aard van de opdracht, PMC tracht om aan al uw wensen en noden te voldoen door expertise en jarenlange ervaring in projectondersteuning.

Samen met onze klanten bekijken we de behoefte en zorgen hierbij voor een passende invulling van individuele specialisten tot volledige projectteams voor de uitvoering van complexe investeringsprojecten en turnarounds.

Ons team van experten bestaat uit verschillende functies en disciplines. Zo zijn wij in staat om uw bestaand projectteam aan te vullen met de gewenste expertise voor de duur van uw project. Onze mensen zullen dan op een efficiënte en effectieve manier bij u on site samenwerken met uw projectteam voor een succesvolle realisatie van uw project.

Verder zijn wij als PMC in staat om een volledig project te realiseren vanaf de engineering tot de eindfase. Hiervoor beschikken wij over een eigen projectmanagement en verschillende projectteams.