Werken voor PMC

PMC Global Engineering > Werken voor PMC

Word lid van het PMC team

Bent u een gedreven technische specialist met honger naar meer?
Wij helpen gemotiveerde ingenieurs, project managers, supervisors, …  groeien door hen te werk te stellen op de meest uitdagende projecten bij de meest interessante klanten.

Wij voelen dat het onze verantwoordelijkheid is om onze mensen te begeleiden en te ondersteunen van het ene uitdagende project naar het andere. Zodat zij elke dag opnieuw het verschil kunnen maken bij klanten en zich verder kunnen ontplooien tot een echte expert!

Kiezen voor PMC is kiezen voor een open en betrokken bedrijfscultuur waar veel mogelijk is met een aantrekkelijk loonpakket, aangepaste opleidingen, en een duidelijke focus op de lange termijn.

Op basis van uw CV, enkele gesprekken en uitgebreide technische screenings analyseren wij jouw kennis en ervaring. Om ze te kunnen inschatten welke projecten het beste bij u passen en via welke opleidingen we uw vaardigheden kunnen verbeteren.

PMC experten kunnen terugvallen op een intern team dat er alles aan doet om gepaste projecten te vinden. Door de relatie die we hebben opgebouwd met vooraanstaande bedrijven en bewust zijn van de noden die er zijn, kunnen we snel handelen.

Geïnteresseerd?

Bent u een gedreven technische expert met honger naar meer? Laat van u horen en ga aan de slag bij PMC.

PMC biedt zowel projecten op lange termijn, als op korte termijn aan.

Kiezen voor PMC is kiezen voor groei.